Tenderloin a la creme

Ingredients

  • Tenderloin 800 gr cut into fillets
  • Corn oil 3 tablespoons
  • Garlic 3 cloves pureed
  • Roquefort cheese 100 gr pureed with a fork optionally
  • Smoked cheese 100 gr
  • Heavy cream 150 gr
  • Spring onions 2 items finely chopped
  • Dill 1 tablespoon finely chopped
  • Salt - pepper

Instructions

In a frying pan add the corn oil and let it smoke,season the tenderloin with salt an pepper and saute for 10 minutes stirring constantly.Remove the meat from the frying pan and add the finely chopped onions,the garlic,the dill and saute.Then add the Roquefort cheese optionally,or the smoked cheese and the heavy cream,let them simmer for 5-8 minutes.Add the tenderloin fillets and cook them with the sauce for 3 minutes.Serve them with beans, pasta, rice or zucchini and optionally sprinkle with freshly ground pepper.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο