Σουβλάκια κοτόπουλο στα κάρβουνα

Υλικά

Για την μαρινάδα
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
  • Κάρυ 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
  • Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουτάλι της σούπας
  • Ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Λευκό κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού
  • Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας
  • Αλάτι -πιπέρι κατά βούληση
  • Κοτόπουλο φιλέτο στήθος ή μπούτι (ανάλογα πόσα σουβλάκια θα φτιάξουμε)
  • Κρεμμύδια προαιρετικά
  • Κόκκινη πιπεριά προαιρετικά

Οδηγίες

Βάζουμε από το βράδυ όλα μαζί τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε ισόπαχα κομμάτια και τα αφήνουμε μέσα στην μαρινάδα διατηρώντας στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τα ψήσουμε. Την επόμενη μέρα βάζουμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου σε ξύλινα καλαμάκια εναλλάξ με μια φέτα κρεμμυδιού και μία πιπεριάς και είναι έτοιμα για ψήσιμο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο