Tavuk gogsu (Tavuk Göğsü)

Ingredients

  • Chicken breast 1/2 breast
  • Milk 1 liter
  • All purpose flour 1 glass
  • Butter 125 gr
  • Sugar 1 1/2 glass
  • Vanilla powder 2
  • Chicken broth 1/2 glass

Instructions

Wash and boil the chicken well.Cut it into pieces with your hands,put it in a blender and mash it with the chicken broth.Dissolve the flour with some milk and add it to a pan,add the remaining milk,the sugar,the butter,the vanilla powder and the mashed chicken.Stir until the cream is thickened.Butter a roasting pan and pour the mixture.Refrigerate it until it cools.Cut it into rectangular pieces,using a spatula roll the rectangles into logs.Sprinkle with cinnamon.Optionally serve with Kaimaki ice cream.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο