Shrimp saganaki

Ingredients

  • Shrimp 1 kg peeled and heads on
  • Crushed tomatoes 1 can
  • Olive oil 5 tablespoons
  • Butter 50 gr
  • Wine 1/2 glass
  • Tabasco 1 teaspoon
  • WORCESTERSHIRE 1 teaspoon
  • Feta cheese 300 gr
  • Salt - pepper
  • Water 1 small cup

Instructions

Boil the crushed tomatoes with the water for a while,add the olive oil,the butter,salt and pepper.Add the shrimps,the Tabasco and the Worcestershire sauce.Bring to a boil,add the wine and stir until evaporated.Simmer for 5 minutes.Pour it in a Pyrex ,line some feta cheese slices on top and bake on the grill until it browns.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο