Rice with vegetables and chicken

Ingredients

  • Rice (long-grain) 1 glass
  • Butter 1 tablespoon
  • Vegetable stock cube 1
  • Water 2 1/2 glasses
  • Carrots 3 items peeled
  • Green peas 1 cup
  • Corn 1 cup
  • Chicken breast 1 big
  • Parsley 1/2 small bunch finely chopped
  • Salt - pepper

Instructions

Boil into salted water the vegetables (carrots,green peas,corn) 20-30 minutes until slightly tender.Meanwhile fry in a nonstick frying pan the chicken using a little olive oil (wash and clean the chicken first).Then strain the vegetables.In a pan melt the butter  and then add the water and the vegetables stock cube.Bring to a boil and then turn the heat down to low and add the rice.Season with salt and pepper and cover the pan with the lid.Boil for 15-20 minutes approximately until all liquids have been evaporated.Turn off the heat and add the vegetables and the chicken cut into small pieces and mix gently.Serve it warm,sprinkle with some finely chopped parsley on top.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο