Pizza dough

Ingredients

  • All-purpose flour 1/2 kg
  • Fresh yeast 1 cube (35 gr)
  • Sugar 1 teaspoon
  • Salt 1/2 teaspoon
  • Olive oil 1 small cup

Instructions

In a bowl put the flour.Dissolve the fresh yeast into water and add it to the flour with the remaining ingredients.Knead adding water gradually until the dough becomes firm.Let the dough rest for 15 minutes and roll it out using a rolling pin.Grease a roasting pan and place the dough.Add on top the ingredients you want.Bake at 180 degrees until the ingredients chosen have been baked.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο