Mushroom soup

Ingredients

  • Mushrooms 8 white and round
  • Onions 2
  • Butter 125 gr
  • All-purpose flour 2 full tablespoons
  • Beef stock cube 1
  • Milk 1/2 glass
  • Water 4 glasses
  • Heavy cream 160 gr
  • Salt - pepper

Instructions

Chop the onions and the mushrooms finely and saute them in a frying pan.In another frying pan melt the butter at low heat,add the flour stirring until golden (stir quickly at low heat to prevent lumping).Then add the milk,the water and the beef stock cube.Add the sauteed mushrooms and onions.Bring to a boil and add the heavy cream,season with salt and pepper.Simmer for a while until the ingredients combine and it is ready to be served!

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο