Meatballs with ouzo and mastic

Ingredients

  • Minced pork 1/2 kg
  • Eggs 2
  • Rusks 2 big
  • Onion 1 big
  • Ouzo 2 tablespoons
  • Vinegar 1 tablespoon
  • Mastic powder 1/2 teaspoon
  • Salt - pepper

Instructions

Soak the rusks in water until tender and squeeze them well so that there is little moisture left.In a bowl add the minced pork,the onion,the eggs,the ouzo,the vinegar,the mastic powder,the rusks and season with salt and pepper.Knead well until the ingredients combine and refrigerate the mixture for 60 minutes.Shape into round balls,flour them and then fry them in hot olive oil.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο