Incredible potato croquettes

Ingredients

  • Potatoes 1½ kg
  • Egg yolks 2
  • Kefalograviera cheese 1 cup grated
  • Parmesan 1/2 cup grated
  • Ham 4 slices finely chopped
  • Nutmeg 1 pinch
  • Salt
  • Pepper
  • All-purpose flour some for flouring
  • Bread crumbs according to the pieces for breading
  • Egg 1 beaten

Instructions

Boil the potatoes with their skin and then peel them.Mash them and let them cool.Add the yolks,all kinds of cheese and the nutmeg.Season with salt and pepper and add the ham.Knead with your hand,shape into small balls like a walnut or into flat balls like meatballs.Dip the croquettes into the flour,then into the egg and the bread crumbs.Place them onto a dish lined with parchment paper and refrigerate for 30 minutes.Then fry them into smoked olive oil for a few minutes until brown.Then line them onto absorbing kitchen paper to absorb the excess oil.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο