Greek Lenten revithokeftedes (Chickpea fritters)

Ingredients

  • Chickpeas 1 glass
  • Potatoes 3 peeled and finely chopped
  • Onions 2 medium sized finely chopped
  • Spring onions 2 finely chopped
  • Sunflower oil for frying
  • Parsley 1 cup finely chopped
  • Salt - pepper
  • Anise a little
  • All-purpose flour for frying

Instructions

Soak the chickpeas overnight.In the morning wash and boil them until slightly tender,drain them with a skimmer and then put them in a blender.Add all the ingredients except the flour(if the mixture is sticky add some flour),shape into walnut sized balls,flour and fry them until brown.Place them on a platter lined with absorbing kitchen paper and serve them.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο