Greek Giouvetsi with chicken (Chicken with orzo pasta)

Ingredients

  • Chicken 1 item cut into servings
  • Orzo pasta 200 gr
  • Onion 1 finely chopped
  • Canned tomato sauce 1 can blended
  • Parmesan 1 cup grated
  • White wine 1/2 glass
  • Carrot 1 grated
  • Olive oil 1 small cup
  • Chicken stock cube 1 item
  • Salt - pepper
  • Oregano 1 pinch
  • Water as much as needed

Instructions

Clean and wash the chicken,season wit salt and saute it in a pan with the olive oil until brown.Remove the chicken from the pan,add the finely chopped onion to sweat,then add the grated carrot,mix,then add the white wine and stir until evaporated.Add the tomato sauce,salt,pepper,a pinch of oregano,the chicken,mix and place them into  roasting pan.Add a little water,the chicken stock cube and bake in the oven at 180 degrees for 25-30 minutes (depending on the oven).Then remove the roasting pan from the oven and add the orzo pasta,stir and if necessary add some more warm water.Bake again for more 40 minutes.Add some water if necessary during baking.When it is ready sprinkle with the grated Parmesan and serve.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο