Filo mince rolls

Ingredients

  • Minced beef 500 gr
  • Onion 1 item
  • Heavy cream 1 tin
  • Bread crumbs 2 tablespoons
  • Parmesan 1 cup
  • Nutmeg 1 teaspoon
  • Cumin 1/2 teaspoon
  • Cinnamon 1/2 teaspoon
  • Salt - pepper
  • Olive oil 3 tablespoons
  • Eggs 2 items
  • Filo pastry 1 package
  • White wine 1/2 cup

Instructions

Peel and chop finely the onion,in a wide pan add the olive oil and saute the onion with the minced meat.Pour the wine stirring constantly until it evaporates,season with the nutmeg,the cumin,the cinnamon,salt and pepper and let it simmer.Turn the heat down to low,beat the eggs,grate the cheese and add the to the minced meat with the bread crumbs and the heavy cream.Mix thoroughly.Cut the filo pastry sheets into stripes and fill each slice with the filling.Fold in the filo strip sides all the way and roll the up.Butter the rolls and line them into a buttered roasting pan.Bake in preheated oven at 200 degrees for half an hour.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο