Eggplant pie

Ingredients

  • Eggplants 3 big baked
  • Onion 1 big finely chopped
  • Olive oil 3 tablespoons
  • Thin semolina 1/2 cup
  • Eggs 3 items beaten
  • Bread crumbs 3 tablespoons
  • Florina peppers 2 finely chopped
  • Yoghourt 1/2 cup
  • Feta cheese 150 gr grated
  • Cream cheese 150 gr grated
  • Yellow cheese (kasseri) 150 gr grated
  • Parsley 1/2 cup finely chopped
  • Butter 1 tablespoon melted
  • Self-rising flour 1 cup
  • Salt - pepper

Instructions

Wash and grill the eggplants.When they are cool,peel and cut them into 2-3 pieces and leave them in a colander to strain.In a frying pan heat the olive oil and add the finely chopped onion,saute and add the finely chopped florina peppers,then the eggplants,season with salt and pepper,add the parsley and stir until all the ingredients combine.In a bowl beat the eggs.In another deep bowl put the grated cheese,the beaten eggs,the melted butter,the yoghourt,the flour,the semolina and then the eggplants mixture.Stir and then butter a roasting pan no 28 cm – 30 cm,sprinkle with the bread crumbs and pour the mixture into it.Spread the mixture evenly in the roasting pan and bake in preheated oven at 180 degrees for 50 minutes until brown.Let it slightly cool and serve.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο