Egg and cheese stuffed tomatoes

Ingredients

  • Tomatoes 6 big
  • Yellow cheese (kasseri) 100 gr grated
  • Feta cheese 100 gr coarsely grated
  • Cream cheese 100 gr
  • Eggs 6
  • Oregano a little
  • Salt - pepper
  • Olive oil a little
  • Spearmint a little finely chopped

Instructions

Wash the tomatoes,cut the tops off the tomatoes and spoon out the flesh and seeds.Leave them upside down onto parchment paper to drain and then bake them in preheated oven at 170 degrees for 15 minutes.When they are baked crack an egg into the hollow of each tomato,season with salt,pepper,oregano,add spearmint and then all kinds of the grated cheese and pour them over with some olive oil.Bake for 15 minutes and serve them warm.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο