Creamed leeks

Ingredients

  • Leeks 1 1/2 kg
  • Yellow cheese 200 gr
  • Heavy cream 200 gr
  • Parmesan 4 tablespoons
  • Vegetable butter 100 gr
  • Salt - pepper

Instructions

Clean and cut the leeks into pieces.Wash them and let them strain.In a frying pan add 70 gr of butter and saute the leeks,turn the heat down to low and remove the frying pan from the heat,sprinkle the leeks with salt and pepper and add the heavy cream,the diced cheese and mix gently.Butter a roasting pan and add the leeks,sprinkle with the grated Parmesan and add the remaining butter cut into pieces.Bake in preheated oven at 180 degrees for 25 minutes.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο