Chocolate cake

Ingredients

  • All-purpose flour 1 1/2 cup
  • Vegetable butter 1 package
  • Sugar 2 1/2 cups
  • Cocoa powder 125 gr
  • Eggs 5
  • Water 1 cup
  • Vanilla powder 2
  • Baking powder a pinch

Instructions

In a pan add the butter,the cocoa powder,the sugar,the water and the vanilla powder,stir constantly at low heat until they melt and the mixture combines.Keep a big cup of the mixture aside.Add to the remaining mixture the flour,the eggs,the baking powder and beat with an electric mixer.Flour and butter a roasting pan or a cake tin and pour the mixture in it.Bake in preheated oven at 180 degrees for 30-35 minutes.When it is baked,remove it from the oven,score and cut it into diamond shapes.Pour it over with the chocolate sauce and it is ready to be served.

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο