Baked eggplants

Ingredients

  • Potatoes 4 cut into round slices
  • Eggplants 3 cut into round slices
  • Sunflower oil for frying
  • Tomatoes 3 ripe grated
  • Tomato paste 1 tablespoon
  • Garlic 4 cloves finely chopped
  • Salt - pepper
  • Vegetable stock cube 1
  • Regato cheese 200 gr grated optional

Instructions

Cut the potatoes and the eggplants into round slices and fry them starting with the potatoes.Line the potatoes in a roasting pan,season with salt and then line on top the eggplants.In a saucepan saute the garlic slightly,add the grated tomatoes,the tomato paste,salt,pepper and the vegetable stock cube and simmer the sauce for 20-30 minutes approximately until most of the liquid has been absorbed.Pour the sauce over the eggplants and the potatoes,sprinkle with the regato cheese and bake in the oven for 30-40 minutes until brown.

 

Comments are closed.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο