Αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά

Υλικά

  • Αμπελοφάσουλα 500 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύδι
  • Αλάτι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις δυο άκρες από τα αμπελοφάσουλα και τα πλένουμε καλά. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό που τα σκεπάζει για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε  πιάτο,  αλατίζουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι (ή λεμόνι). Τα συνοδεύουμε με σκορδαλιά κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.