Σκορδαλιά

Υλικά

  • Σκόρδο 4 σκελίδες
  • Πατάτες 3 βρασμένες
  • Ψωμί 1/2 ψωμί μπαγιάτικο μόνο την ψίχα μουσκεμένη και καλά στραγγισμένη
  • Αλάτι
  • Καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του καφέ
  • Ξύδι 3 κουταλιές σούπας

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες , τις στραγγίζουμε , έχουμε έτοιμη και την ψίχα ψωμιού μουσκεμένη και στραγγισμένη και τα βάζουμε στο μπλέντερ . Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου , το αλάτι και το ξύδι και τα πολτοποιούμε όλα μαζί καλά στο μπλέντερ. Συγχρόνως συμπληρώνουμε το λάδι και είναι έτοιμη να συνοδεύσει πολλά φαγητά.(Μπορούμε πάντα να δοκιμάζουμε, ώστε η γεύση να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάλογα τα γευστικά γούστα του καθενός)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.