Ταλιατέλες με τυριά και μπέικον

Υλικά

  • Ταλιατέλες 1 πακέτο
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Μπέικον 15 φέτες
  • Κασέρι 250 γρ τριμμένο
  • Κεφαλογραβιέρα 250 γρ τριμμένη
  • Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας
  • Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ

Οδηγίες

Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε 1 κουταλιά βούτυρο και βάζουμε τις ταλιατέλες να βουτυρωθούν καλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, τα μισά τυριά και το μισό μπέικον. Μετά βάζουμε τις υπόλοιπες ταλιατέλες και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για περίπου 45 λεπτά. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν τα τυριά στην επιφάνεια έχουν ροδίσει.(Στην κρέμα γάλακτος αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο γάλα)

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο