Υλικά
- Σελινόριζες 2 μεγάλες
- Καρότο 2 κομμένα καρέ
- Κρεμμύδια 10 μικρά (για στιφάδο)
- Αρακάς 1 μπολ
- Πατάτες 1 κομμένη καρέ
- Άνιθο λίγο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού
- Αλάτι - πιπέρι
- Ζάχαρη λίγο
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας
- Νερό
Οδηγίες
Καθαρίζουμε σαν πατάτα τις σελινόριζες και τις κόβουμε σε 2 τεμάχια (σύνολο 4) .Τις πλένουμε καλά και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε λίγο το μέσα του (για να τις γεμίσουμε μετά). Στην συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα τις σελινόριζες και όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ σε λίγο νερό λιώνουμε το αλεύρι και το βάζουμε και αυτό μέσα. Από πάνω συμπληρώνουμε με νερό χλιαρό και στο τέλος λίγο άνιθο και το ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το σέλινο Πρέπει να μείνει με το λάδι του. Σερβίρουμε στο πιάτο βάζοντας πρώτα τα σέλινα και τα γεμίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγο άνιθο από πάνω.