Κεφτεδάκια κρεμμυδιού

Υλικά

  • Κρεμμύδια μέτρια 5 -6 τεμμάχια
  • Φαρίνα 500 γρ.
  • Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Πιπέρι μαύρο 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Δυόσμος ξερός 2 κουταλιές της σούπας
  • Ρίγανη 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα πλένουμε , τα τρίβουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε  το αλεύρι,τον δυόσμο, το αλάτι ,το πιπέρι, την πάπρικα και την ρίγανη και τα ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το σπορέλαιο να κάψει , παίρνουμε κουταλιές από το  μείγμα (ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε να είναι οι κεφτέδες) και τηγανίζουμε. Στρώνουμε απορροφητικό χαρτί σε μια πιατέλα, βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα τους κεφτέδες και τους βάζουμε στην πιατέλα για να απορροφηθεί το περιττό λάδι τους. Σερβίρουμε αφού κρυώσουν ελάχιστα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο