Καλαμάρια με ρύζι

Υλικά

  • Καλαμάρια 1 κιλό
  • Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
  • Ντοματάκια 1 κονσέρβα
  • Ντομάτες 2 φρέσκιες
  • Ρύζι 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Κρασί λευκό 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Νερό 3 φλυτζάνια χλιαρό

Οδηγίες

Πλένουμε, καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το αφήνουμε να ξανθύνει και ρίχνουμε τα καλαμαράκια. Τα καβουρδίζουμε, προσθέτουμε το κρασί, αφήνουμε να πίει τα υγρά του και βάζουμε και τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Αφού το έχουμε αφήσει να πάρει μια βράσει προσθέτουμε το ρύζι και τρία φλυτζάνια νερό χλιαρό. Το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο σε σιγανή φωτιά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο