Φιλετάκια κοτόπουλο με σουσάμι

Υλικά

  • Κοτόπουλο φιλέτο 2 στήθη
  • Σουσάμι 1 φλιτζάνι τσαγιού
  • Αυγά 2 τεμ χτυπημένα
  • Φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζάνι τσαγιού
  • Αλάτι -πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Κόβουμε τα στήθη σε μακρόστενα κομμάτια τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε. Σε άλλο μπολ αναμειγνύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το σουσάμι. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια, τα βουτάμε πρώτα στα αυγά και  μετά στην φρυγανιά – σουσάμι. Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο