Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας
  • Σιμιγδάλι ψιλό 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
  • Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας λιωμένο
  • Αυγά 4
  • Τυρί φέτα 250 γρ
  • Ανθότυρο 250 γρ
  • Γραβιέρα 1 1/2 φλυτζάνι τριμμμένη
  • Γιαούρτι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
  • Φρυγανιά 2 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Βάζετε σε μια λεκάνη τα τυριά, στο μπολ του μίξερ χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε στην λεκάνη. Προσθέτετε το λάδι, το βούτυρο λιωμένο, το γιαούρτι, το αλεύρι, το σιμιγδάλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Αλείφετε ένα πυρίμαχο σκεύος no 28 με βούτυρο, πασπαλίζετε τη φρυγανιά και ρίχνετε το μείγμα. Το στρώνετε καλά και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και είναι έτοιμη για να την σερβίρετε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο