Τυρόπιτα με σιμιγδάλι

Υλικά

  • Φύλλο κρούστας 1 πακέτο εμπορίου
  • Γάλα 2 ποτήρια νερού μεγάλα
  • Σιμιγδάλι 6 κουταλιές σούπας γεμάτες
  • Τυρί φέτα 500 γρ
  • Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας
  • Πιπέρι λευκό 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
  • Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το γάλα, προσθέτουμε το σιμιγδάλι κι ανακατεύουμε να διαλυθεί το σιμιγδάλι. Προσθέτουμε την φέτα θρυμματισμένη, τη μαργαρίνη,το αλάτι,το πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά. Βουτυρώνουμε ένα  μεγάλο ταψί, στρώνουμε τα περισσότερα φύλλα στον πάτο, ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα (4 φύλλα). Αλείφουμε με λίγο λιωμένη μαργαρίνη, τρυπάμε την πίτα με ένα καλαμάκι σε διάφορα σημεία ώστε να βγαίνει ο  αέρας κατά την διάρκεια του ψησίματος και την βάζουμε  να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς  για περίπου 45 – 50 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο