Σως πατζαριού

Υλικά

  • Πατζάρια 2 μεγάλα πολτοποιημένα
  • Γιαούρτι 4 κουταλιές της σούπας
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι

Οδηγίες

Πολτοποιούμε τα βρασμένα πατζάρια και βάζουμε όλα τα υλικά μέσα και τα ανακατεύουμε καλά . Ιδανική σως για τα περισσότερα φαγητά .

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο