Σπανακόρυζο το θρεπτικό

Υλικά

  • Σπανάκι 1 1/2 κιλό
  • Ρύζι 1/2 φλυτζάνι καρολίνα
  • Άνιθος 1/2 ματσάκι
  • Κρεμμύδια 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
  • Ελαιόλαδο 1 κούπα
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το ζεματάμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι που έχουμε κόψει σε μεγάλα μέρη και το έχουμε στραγγίξει ,τον άνιθο και αν θέλουμε και έναν κύβο λαχανικών.Βάζουμε νερό όσο να καλύψει το φαγητό μας. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο