Υλικά
- Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
- Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένο
- Καρότα 2 ψιλοκομμένα
- Φασολάκια 100 γρ κομμένα
- Πιπεριά κόκκινη 1 ψιλοκομμένη
- Πατάτα 1 (τριμμένη στον τρίφτη)
- Μακαρόνια βίδες 50 γρ
- Αρακάς 100 γρ
- Corn flour 1 κουταλιά σούπας κοφτή
- Νερό
- Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Στην συνέχεια βάζουμε τα καρότα ,τα φασολάκια , την πατάτα, το corn flour και ανακατεύουμε. ΒΆζουμε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά .Προσθέτουμε τον αρακά , το μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτουμε).