Σοκολατένια ρολάκια σφολιάτας

Υλικά

  • Φύλλο σφολιάτας 1
  • Κουβερτούρα 2 φλυτζάνια τσαγιού (τριμμένη)
  • Ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας
  • Κανέλα 1/2 κουταλάκι γλυκού

Οδηγίες

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το ραντίζουμε με λίγο νερό. Στην συνέχεια πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλα. Από πάνω απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την τριμμένη σοκολάτα και πολύ προσεκτικά τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις απλώνουμε ξαπλωτές σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα .Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και έχει ψηθεί η σφολιάτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο