Υλικά
- Λάχανο 1 κιλό ψιλοκομμένο
- Καρότα 6 μεγάλα τριμμένα
- Σέλινο 1 κούπα ψιλοκομμένο
- Σκόρδο 6 σκελίδες
- Ξίδι 1/2 ποτήρι νερού
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
- Ταμπάσκο 10 σταγόνες
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, τα ανακατεύουμε καλά με το χέρι και τα βάζουμε σε γυάλινο μπολ. Καλό είναι να αφήσουμε τη σαλάτα για 2 ώρες στο ψυγείο. Διατηρείται 1 εβδομάδα στο ψυγείο.