Σάλτσα με μανιτάρια (για ψητό κρέας)

Υλικά

  • Μανιτάρια 600 γρ ψιλοκομμένα και στραγγισμένα
  • Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα
  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Βούτυρο Μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, όχι πολύ. Στην συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια να μαραθούν και αυτά και τα ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο