Ρεβύθια με μοσχαράκι

Υλικά

  • Ρεβύθια 500 γρ
  • Κρεμμύδια 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
  • Μοσχαράκι ή αρνί 700 γρ κομμένο μερίδες
  • Ντοματάκια 1 κουτί
  • Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Φύλλο δάφνης 1
  • Πελτές ντομάτας 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε ζεστό νερό από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε για μισή ώρα στην χύτρα να μαλακώσουν και τα σουρώνουμε. Στην κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα σοτάρουμε και στη συνέχεια βάζουμε το κρέας το σοτάρουμε και αυτό καλά, ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την δάφνη και τέλος τα βρασμένα ρεβύθια και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά ακόμη στην χύτρα (σε κατσαρόλα θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο μαγειρέματος). Συνοδεύεται πολύ ωραία με ρύζι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο