Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές

Υλικά

  • Πιπεριές Φλωρίνης 8 χονδρές
  • Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Ντομάτες 4 μεγάλες ψιλοκομμένες
  • Τυρί φέτα 1/4 τριμμένη
  • Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη
  • Τυρί ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
  • Μπέικον 5 λωρίδες
  • Φρυγανιά 2 κουταλιές σούπας τριμμένη
  • Μαϊντανό 1/2 ματσάκι
  • Αυγά 2
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες , το αλάτι ,το πιπέρι και 1/2 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά. Την αποσύρουμε από την φωτιά μόλις αρχίζει να πήζει.Ετοιμάζουμε την γέμιση τρίβοντας όλα τα τυριά ,προσθέτουμε το μπέικον, την φρυγανιά, τον μαϊντανό, τα αυγά,το αλάτι και το πιπέρι.Βάζουμε τη σάλτα ντομάτας που φτιάξαμε σε ένα ταψί. Αφού έχουμε πλύνει τις πιπεριές τις ανοίγουμε από πάνω και αδειάζουμε τα σπόρια τους. Τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών και των λοιπών συστατικών που φτιάξαμε προηγουμένως και τις βάζουμε στο ταψί που είχαμε ρίξει την σάλτσα .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 περίπου λεπτά στους 200 βαθμούς,ενώ τις έχουμε σκεπάσει με αλουμινόχαρτο πρώτα. Μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τις αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο