Πατζαροσαλάτα

Υλικά

  • Πατζάρια 1 κιλό μόνο τα στρογγυλά
  • Μαγιονέζα 300 γρ
  • Γιαούρτι στραγγιστό 300 γρ
  • Σκόρδο 5 σκελίδες
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Καρύδια 100 γρ (προαιρετικά)

Οδηγίες

Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τα πατζάρια για 20 λεπτά (σε χύτρα ταχύτητος) ή 45 λεπτά σε κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα κόβουμε σε μεγάλα κυβάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα καρύδια και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τα πατζάρια και τα ανακατεύουμε απαλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε δροσερά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο