Πατάτες ριγανάτες

Υλικά

  • Πατάτες 1 κιλό
  • Σκόρδο 2-3 σκελίδες
  • Ρίγανη 1 κουταλάκι γλυκού
  • Λάδι 1 φλυτζάνι του καφέ
  • Αλάτι - πιπέρι 1 κουτάλια σούπας
  • Λεμόνι 1 (μόνο τον χυμό)
  • Νερό 2 κούπες

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πατάτες και αφού τις πλύνουμε τις κόβουμε μακρόστενες. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες. Ρίχνουμε 2 κούπες νερό και τις αφήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 με 200 βαθμούς να ψηθούν για περίπου 30 λεπτά. Αφού μαλακώσουν και ροδοκοκκινήσουν είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο