Πατάτες γιαχνί

Υλικά

  • Πατάτες 7 μέτριου μεγέθους
  • Κρεμμύδια 2 μεγάλα
  • Μαϊντανός μισό ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Ντομάτες ψιλοκομμένες 5 μεγάλες ψιλοκομμένες
  • Πελτές ντομάτας 1 κουταλιά σούπας
  • Σκόρδο 3 σκελίδες
  • Ελαιόλαδο 1 μεγάλη κούπα

Οδηγίες

Σοτάρουμε τα χονδροκομμένα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο, τις πατάτες, τις ντομάτες ψιλοκομμένες και τον πελτέ. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε νεράκι τόσο όσο να σκεπάσει το φαγητό και το ψήνουμε για περίπου μισή ώρα. Το βγάζουμε από την φωτιά αφού ελέγξουμε αν είναι έτοιμο τρυπώντας την πατάτα με ένα μαχαιράκι. Φοβερή γεύση έχει αν τρίψουμε απο πάνω φέτα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο