Πατζαροσαλάτα της στιγμής

Υλικά

  • Πατζάρια 2 μεγάλα και χοντροτριμμένα σε τρίφτη
  • Καρότα 2 χοντροτριμμένα σε τρίφτη
  • Ξινόμηλο 1 μεγάλο τριμμένο
  • Λεμόνι 2- 3 σταγόνες
  • Ελαιόλαδο 1 κουτάλι σούπας
  • Σκόρδο 2 σκελλιδες τριμμένες
  • Μαγιονέζα όσο πάρει

Οδηγίες

Τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη τα πατζάρια, το μήλο, το καρότο, το σκόρδο και βάζουμε το λάδι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε όση μαγιονέζα πάρει  (ή περίπου 1 ποτήρι).Καλό είναι να την φτιάξουμε την μέρα που θα την σερβίρουμε.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο