Μπρουσκέτες με σπανάκι, τυρί και καπνιστή γαλοπούλα

Υλικά

  • Μπαγκέτα 1 τεμ.
  • Σπανάκι φρέσκο 400 γρ.
  • Τυρί κρέμα 150 γρ.
  • Τυρί καπνιστό 100 γρ.
  • Γαλοπούλα καπνιστή 100 γρ.
  • Μπούκοβο γλυκό ή κόκκινο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί να ψηθούν για 10 λεπτά. Αφού ψηθούν τις αφήνουμε να κρυώσουν. Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με καυτό νερό και το αφήνουμε για 10 λεπτά να ζεματιστεί. Βγάζουμε τα φύλλα και τα αφήνουμε να σουρώσουν. Χτυπάμε το τυρί κρέμα και το καπνιστό τυρί μαζί στο μπλέντερ μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε το μπούκοβο ή το κόκκινο πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Παίρνουμε τα φύλλα από το σπανάκι και τα αλείφουμε με το μείγμα από τα τυριά . Στην συνέχεια τοποθετούμε πάνω από το μείγμα των τυριών την γαλοπούλα και τα τυλίγουμε ρολό. Κόβουμε το κάθε ρολό σε φέτες και βάζουμε από μία φέτα πάνω σε κάθε ψημένο κομμάτι της μπαγκέτας. Τα σερβίρουμε σε  πιατέλα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο