Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα και πιπεριά

Υλικά

  • Κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
  • Κρεμμύδι 1 μέτριο
  • Φέτα 250 γρ
  • Ψωμί του τόστ 150 γρ
  • Αυγά 2
  • Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο 0,150 λίτρα
  • Πιπεριά φλωρίνης 1
  • Φρέσκος δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Σοτάρουμε σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι το κρεμμύδι και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τον κιμά με το τριμμένο ψωμί, το κρεμμύδι, τα αυγά, το μαϊντανό και το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε, ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Βάζουμε τη φέτα μαζί με την πιπεριά, το δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο στο μπλέντερ να γίνουν πολτός. Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια και βάζουμε στη μέση λίγο από το μείγμα με το τυρί. Τα κλείνουμε καλά και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για περίπου 35 λεπτά.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο