Μπαρμπουνοφάσουλα λαδερά

Υλικά

  • Φασόλια χάντρες 1 κιλό
  • Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
  • Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερού
  • Ντοματάκια κον κασέ 1 κουτί
  • Πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό

Οδηγίες

Βράζουμε τις χάνδρες για 10 λεπτά σε ανοικτή κατσαρόλα και μετά τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και προσθέτουμε και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν (στην χύτρα σε 10 λεπτά είναι έτοιμα).

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο