Μανιτάρια κρασάτα

Υλικά

  • Μανιτάρια 500 γρ διάφορα
  • Κρεμμύδι 1 ξερό
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Κρασί λευκό 1 ποτήρι
  • Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Κόβουμε τα μανιτάρια στο μέγεθος που μας αρέσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Σερβίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο