Λάχανο άσπρο με πατάτες χωρίς λάδι

Υλικά

  • Λάχανο άσπρο 1 μεγάλο
  • Πατάτες 7
  • Καρότα 6
  • Κρεμμύδι ξερό 1 1/2
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Ντομάτες 2 ώριμες
  • Χυμός ντομάτας 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Μαϊντανός 1 ματσάκι
  • Άνιθος 1 ματσάκι
  • Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • Κόκκινο πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
  • Νερό 3 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Δάφνη 1 φύλλο

Οδηγίες

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους,τα καρότα (καθαρισμένα και λεπτοκομμένα) , τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τον χυμό ντομάτας, την δάφνη, το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε τα 2 φλυτζάνια νερό. Τα αφήνουμε όλα να βράσουν. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο, το πλένουμε και το αφήνουμε να σουρώσει. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ψιλοκομμένο μαϊντανό  και άνιθο και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Πρέπει να μείνει το φαγητό με το ζουμί του.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο