Κυδώνια στον φούρνο

Υλικά

  • Κυδώνια 5 μεγάλα
  • Ζάχαρη 300 γρ
  • Κόκκινο ξηρό κρασί 250 γρ
  • Κανέλα 1 ξυλάκι

Οδηγίες

Πλένουμε και κόβουμε στο κέντρο τα κυδώνια , καθαρίζουμε τα σπόρια τους , τα βάζουμε στο ταψί τα σκεπάζουμε με νερό βάζουμε και το κρασί , την ζάχαρη και την κανέλα και τα ψήνουμε σε  φούρνο που έχουμε προθερμάνει , σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο στους 150 βαθμούς για 60 λεπτά. Μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα σερβίρουμε σε πιατέλα περιχύνοντας τα με τα υγρά τους.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο