Κοτομπέικον

Υλικά

  • Κοτόπουλο φιλέτο 2 στήθη
  • Μπέικον 10 φέτες
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού
  • Μουστάρδα πικάντικη 2 κουταλιές γλυκού
  • Λεμόνι 1 το ξύσμα του
  • Ρίγανη 1/2 κουταλιά σούπας

Οδηγίες

Πλένουμε τα φιλέτα μας και τα κόβουμε σε κομμάτια (όχι πολύ μικρά). Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το ελαιόλαδο με την μουστάρδα, το ξύσμα λεμονιού, την ρίγανη και αλάτι-πιπέρι. Βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλο μέσα στο μπολ, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστούν. Μετά σοτάρουμε το κοτόπουλο σε ένα τηγάνι μέχρι να ψηθεί καλά από όλες τις μεριές. Τυλίγουμε κάθε κομμάτι κοτόπουλο με μπέικον και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ψηθεί το μπέικον. Σερβίρουμε σε πιατέλα κι αν θέλουμε συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου σαν τηγανητές.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο