Κοκορέτσι

Υλικά

  • Έντερα αρνίσια 3 κιλά
  • Συκωταριά 1
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ρίγανη 1 κουτάλια σούπας

Οδηγίες

Πλένουμε πολλές φορές τα έντερα προσέχοντας να περνάει το νερό της βρύσης εσωτερικά των εντέρων. Πλένουμε  την συκωταριά πολύ καλά και την κόβουμε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους (περίπου όσο 1 μικρό λεμόνι). Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια της συκωταριάς στην σούβλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα έντερα γυρίζοντας γύρω γύρω την σούβλα μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της συκωταριάς. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε ή  στο κάρβουνο ή το αδειάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε στον φούρνο.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο