Δίχρωμο κέικ σοκολάτας

Υλικά

  • Φαρίνα 500 γρ
  • Αυγά 4
  • Βούτυρο 250 γρ (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • Ζάχαρη 400 γρ
  • Βανίλια 1
  • Γάλα 1 μεγάλο ποτήρι
  • Κακάο 5 κουταλιές σούπας
  • Πορτοκάλι 1 (το ξύσμα & τον χυμό)

Οδηγίες

Ζεσταίνουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη και χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ. Προσθέτουμε τα αυγά , την βανίλια , το γάλα (χλιαρό) , ξύσμα και χυμό από το πορτοκάλι και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ. Τέλος βάζουμε το αλεύρι και χτυπάμε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα. Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο και στο μισό προσθέτουμε το κακάο και χτυπάμε καλά. Βουτυρώνουμε την φόρμα μας, ρίχνουμε  το λευκό μείγμα και μετά το μείγμα με το κακάο κουταλιά κουταλιά παντού. Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 45 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο