Γλώσσες με σάλτσα μανταρινιού

Υλικά

  • Φιλέτα γλώσσας 7 φιλέτα
  • Πορτοκάλια 2, το χυμό τους
  • Χυμός μανταρινιού 1/2 ποτήρι
  • Βούτυρο 100 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια. Λιώνουμε στο τηγάνι το μισό βούτυρο και τηγανίζουμε τα ψάρια και τα βγάζουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν και το βάζουμε μέσα στο βούτυρο που έχουμε τηγανίσει το ψάρι. Προσθέτουμε και τους χυμούς και αφήνουμε να πάρει μια βράση και μετά συμπληρώνουμε τα τηγανισμένα ψάρια. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να πάρουν μια βράση μαζί και είναι έτοιμα για φάγωμα.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο