Γιουβαρλάκια

Υλικά

  • Για τα κεφτεδάκια
  • Κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κιλό
  • Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ρύζι καρολίνα 3 κουταλιές της σούπας
  • Δυόσμος 1 κουταλιά της σούπας
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
  • Για το ζωμό
  • Νερό
  • Πατάτες 3 κομμένες σε κύβους
  • Καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες
  • Κύβος λαχανικών 1
  • Σέλινο λίγο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Βούτυρο 2- 3 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Ζυμώνουμε τα κεφτεδακια, τα αλευρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό, ένα κύβο λαχανικών, τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αλευρωμένα κεφτεδάκια και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί. Αν θέλουμε αυγοκόβουμε, αν όχι, βάζουμε  λεμονάκι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο