Γαυροκεφτεδάκια

Υλικά

  • Γαύρος 1 κιλό
  • Αυγό 1
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Μαϊντανός
  • Φρέσκος δυόσμος
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Ντομάτα 1 κομμένη σε κυβάκια
  • Σκόρδο 1 σκελίδα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τον γαύρο , τον πλένουμε πολύ καλά και αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο.    Τον φιλετάρουμε και τον κόβουμε μικρά κομματάκια. Αλατίζουμε και προσθέτουμε το σκόρδο,τη ντομάτα, το κρεμμυδάκι, το μαϊντανό και το δυόσμο ψιλοκομμένα. Το αλεύρι και  το αυγό τα ρίχνουμε στο τέλος και κάνουμε ενα χυλό  παχύρευστο. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Όταν ροδοκοκκινίσουν οι κεφτέδες, τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Προβολή λεπτομεριών

Κλεισιμο